Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Stem op je favoriete (Nederlandse) indiegame voor de IGF publieksprijs
0

[Nieuws] Stem op je favoriete (Nederlandse) indiegame voor de IGF publieksprijs

by Eric Bartelson7 februari, 2012

Wat weet een jury nou helemaal? Zo weet die van de Independent Games Festival niet eens een pareltje als ibb and obb te waarderen. Sukkels. Daarom Power to the People! Niet dat wij als publiek nu opeens wel voor ibb and obb kunnen stemmen overigens, maar wel op twee andere Nederlandse games. En wat voor games! De succesvolle vinger-vrijen-game Fingle van Game Oven en de nog te verschijnen Ridiculous Fishing van Vlambeer. Dus doe dat nou even, want we zien graag Nederlanders op het podium tijdens de uitreiking in San Franciso. Stemmen HIER!

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.