Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Lingo al 37 weken in de Top 10 best verkochte DS games
0

[Nieuws] Lingo al 37 weken in de Top 10 best verkochte DS games

by Eric Bartelson6 februari, 2012

Nu kan je heel cynisch doen en zeggen dat DS games nauwelijks meer verkopen, maar dan ga je voorbij aan dit Nederlandse succes. Wij zijn meer het glas-is-half-vol type en zijn blij voor Engine Software uit Doetichem. Studiobaas Ivo Wubbels meldt dat komende week Lingo-Deluxe uitkomt. “Nieuw in deze versie is de mogelijkheid om in dialecten te spelen. Uiteraard ook in plat Achterhoeks, omdat we daar vandaan komen.”

Lingo staat deze week op nummer 7, net onder Pokemon Black , maar boven Dora & Vriendjes Dierenredders.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.