Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Prachtig artbook Kids vs Goblins nu te krijg — game uitgesteld
50

[Nieuws] Prachtig artbook Kids vs Goblins nu te krijg — game uitgesteld

by Matthijs Dierckx1 februari, 2012

Op de game zelf is het nog even wachten (de oorspronkelijke releasedatum — morgen — is verschoven om een universele app aan te bieden), maar het zoethoudertje voor Kids versus Goblins mag er zijn. Een prachtig artbook voor de iPad, inclusief 3D-modellen, vergelijkingen tussen concept art en de uiteindelijke game en meer van het soort moois waar making of-liefhebbers van smullen. Klik hier voor de iBooks-store.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.