Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Game met de leukste naam wordt slechts tweede in Enschede
89

[Nieuws] Game met de leukste naam wordt slechts tweede in Enschede

by Eric Bartelson1 februari, 2012

Nu wil je natuurlijk ook weten hoe die game dan wel heet als ie ‘Game met de leukste naam’ wordt genoemd in de kop. Komtie: You Keep Dropping These Things and You Don’t Seem to Notice. Nou dat is toch leuk? Zeker omdat de titel ook zo goed de lading dekt. Stiekem vinden we deze game leuker dan de winnaar in Enschede, maar wij zaten dan ook niet in de jury. Oh en als je het nog niet door had, we gaan vandaag nog even verder met de round up van de Global Game Jam 2012.

Speel de game hier.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.