Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] iOS-versie Delicious: Emily’s True Love van GameHouse Studios
0

[Uit Nu!] iOS-versie Delicious: Emily’s True Love van GameHouse Studios

by Eric Bartelson31 januari, 2012

Die Emily toch. Als moderne, zelfstandige vrouw doet ze er alles aan om haar keten van gezellige restaurants van de grond te krijgen. En het is hard werken hoor. Altijd maar weer die klanten met hun ellenlange bestellingen en ultrakorte aandachtsspanne. Het vergt een hoop vingervlugheid en organisatie. Daardoor schiet het persoonlijke leven van Emily er wel eens bij in. Haar moeder vreest oud te worden zonder een kleinkind in de armen te mogen sluiten en laat af en toe subtiele hints vallen die Emily aan het denken moeten zetten. “IK WIL EEN KLEINKIND!” schreeuwt ze haar dochter in het oor. Die begrijpt de hint. Er hangt dus liefde in de lucht voor Emily. GameHouse Studios uit Eindhoven maakte voor het eerst de iOS versie zelf nadat de game al eerder was gedebuteerd op Zylom. Daar was het de meest succesvolle game van 2011. Check de game voor iPad of Iphone.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.