Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Zweverige platformer springt naar de tweede plek in Breda
0

[Nieuws] Zweverige platformer springt naar de tweede plek in Breda

by Eric Bartelson31 januari, 2012

Sophie doet een beetje denken aan haar zusje Lucy. Eenmaal kennisgemaakt gaat het al snel het aardse te boven en springen we samen met haar over zwevende platformen, trappen en blokken. Minimalistische muziek versterkt het trippy gevoel en Sophie steelt ongemerkt de minuten onder je vingers vandaan. Tweede plek in Breda tijdens de Global Game Jam.

Download de game hier.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.