Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Overweldigende grafische stijl goed voor tweede plek in Hilversum
0

[Nieuws] Overweldigende grafische stijl goed voor tweede plek in Hilversum

by Eric Bartelson31 januari, 2012

Kijk eens goed naar het gameplayfilmpje van Sisyphus en bedenk dat dit in slechts 48 uur is gemaakt tijdens de Global Game Jam in Hilversum afgelopen weekend. Diepe buiging voor het Art & Animatie duo Antonio Hoogervorst Fabian van Dommelen. Hey, waar kennen we die naam van? Fabian van Dommelen heeft meegewerkt aan Gunpoint, één van de games die is genomineerd voor een IGF award.

Download de game hier.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.