Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Friese reuzenslang eindigt als eerste op de NHL
0

[Nieuws] Friese reuzenslang eindigt als eerste op de NHL

by Matthijs Dierckx30 januari, 2012

De winnaar van de Global Game Jam in Leeuwarden (da’s niet de game gebaseerd op de motion capture-sessie in bovenstaande video) plaatst de speler op de rug van een reuzendrol en… Nee wacht, de speler zweeft om een immense slang, schiet obstakels weg die afhankelijk van de gespeelde muziek worden aangemaakt en passeert af en toe de kop van het beest. Gemaakt in Unity en voorzien van een dag-nacht cyclus, uit te proberen op PC.

Download game (PC)

Deze game is speelbaar tijdens Control Gamelab #2 op 14 februari in Amsterdam. Ook een trailer van een Global Game Jam-game? Mail de link naar redactie@control-online.nl en we plaatsen hem online. (Vergeet niet — indien nodig — iets te zeggen over het concept.)

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.