Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Prachtig concept wint Global Game Jam in Hilversum
0

[Nieuws] Prachtig concept wint Global Game Jam in Hilversum

by Matthijs Dierckx30 januari, 2012

Size Matters is zo’n game die je bij het zien van de trailer meteen snapt. Mooi concept en volgens ons een terechte winnaar van de GGJ in Hilversum.

Download game (PC)

Deze game is speelbaar tijdens Control Gamelab #2 op 14 februari in Amsterdam. Ook een trailer van een Global Game Jam-game? Mail de link naar redactie@control-online.nl en we plaatsen hem online. (Vergeet niet — indien nodig — iets te zeggen over het concept.)

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.