Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Particles pakken eerste plaats in Bredase Global Game Jam
1

[Nieuws] Particles pakken eerste plaats in Bredase Global Game Jam

by Matthijs Dierckx30 januari, 2012

In Breda (NHTV) won de particle-game Small Bang Theory de hoofdprijs. De speler bestuurt het gele deeltje, moet andere deeltjes oppakken en de rode ontwijken. Het idee is om steeds een dimensie verder te komen, maar hoe dat precies werkt kun je het beste zelf ontdekken. Download de game via de link hieronder.

Download game (PC)

Opmerkingen: Make sure you have the latest DirectX version, and the .NET framework 4.0. You also need the XNA framework redistributable.

https://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?displaylang=en&id=35
https://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?displaylang=en&id=17851
https://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?displaylang=en&id=20914

Deze game is speelbaar tijdens Control Gamelab #2 op 14 februari in Amsterdam. Ook een trailer van een Global Game Jam-game? Mail de link naar redactie@control-online.nl en we plaatsen hem online. (Vergeet niet — indien nodig — iets te zeggen over het concept.)

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.