Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Domme hond wint in Enschede
0

[Nieuws] Domme hond wint in Enschede

by Matthijs Dierckx30 januari, 2012

Een slang die in zijn eigen staart bijt, tja.. slangen hebben nu eenmaal weinig hersenen. Honden daarentegen, daar verwacht je meer van. Maar ook geurende luizenhotels jagen zo nu en dan op hun eigen staart. En daar kun je een game over maken. En daarmee de Global Game Jame winnen in Enschede. Blaf de game hier, eh, download hem hier:

Download game (SWF)

Deze game is speelbaar tijdens Control Gamelab #2 op 14 februari in Amsterdam. Ook een trailer van een Global Game Jam-game? Mail de link naar redactie@control-online.nl en we plaatsen hem online. (Vergeet niet — indien nodig — iets te zeggen over het concept.)

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.