Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Catch-22 wint Global Game Jam in Amsterdam
0

[Nieuws] Catch-22 wint Global Game Jam in Amsterdam

by Matthijs Dierckx30 januari, 2012

De winnende game in Amsterdam vertaalde het thema van de slang die in zijn eigen staart bijt, naar bovenstaande gameplay. In de hoofdstad was de Hogeschool van Amsterdam de host van het event.

Download game (PC)

Deze game is speelbaar tijdens Control Gamelab #2 op 14 februari in Amsterdam. Ook een trailer van een Global Game Jam-game? Mail de link naar redactie@control-online.nl en we plaatsen hem online. (Vergeet niet — indien nodig — iets te zeggen over het concept.)

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.