Nieuws
Now Reading
[Uit al een tijdje] Crimson Harvest en Jumping Awesomeness van Rising Step
0

[Uit al een tijdje] Crimson Harvest en Jumping Awesomeness van Rising Step

by Eric Bartelson25 januari, 2012

De jonge studio Rising Step uit IJsselstein heeft pas twee games uitgebracht die allebei aan de aandacht van de Control redactie zijn ontsnapt. Maar we zijn de lulligste niet en geven ze alsnog aandacht. De eerste is Crimson Harvest, een third person Arena shooter voor iOS en Android die eeuwig doorgaat, als je de stijgende moeilijkheidsgraad en steeds accurater schietende vijanden weet te overleven. De tweede is Jumping Awesomeness, een simpel iOS springspelletje dat al snel duidelijk maakt dat de Awesomeness uit de titel ironisch bedoeld is. Spring met de bekende geanimeerde banaan op zoveel mogelijk internet meme’s. Gratis en grappig.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.