Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Wie maakt me los? Koop deze games en help studenten
1

[Nieuws] Wie maakt me los? Koop deze games en help studenten

by Eric Bartelson25 januari, 2012

Voor tweedejaars studenten gamedesign van de HKU geven Vlamberen Rami Ismail en Jan Willem Nijman en laatstejaars student Laurens de Gier een seminar met de pakkende titel: Monetize that $hit. In drie weken moeten de deelnemers een game maken en verkopen. Vooral dat laatste is belangrijk, want als het lukt om de game te slijten slagen de studenten voor het seminar en krijgen ze studiepunten. Lukt het niet? Dan moeten ze lullen als Brugman om te verklaren waarom het is mislukt, anders onverbiddelijk een 0 op het rapport.

De eerste twee weken zijn voorbij en de games zijn af. Nu komt dus het belangrijkste deel: verkopen. Welk gamesportal hapt toe en pikt een van deze games op? Onze favoriet is High Vaultage, een poolstok-hoogspring-game waarbij je met een combinatie van dom geluk en handigheid tot ver in de diepe duisternis van space kan vliegen. Zwaar verslavend en bij vlagen super trippy. Check de games na de klik.

High Vaultage

Donut Dash

 

Roller Plankin’

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.