Control
Now Reading
[Uit Nu!] Traffic Slam 2 van Xform — wederom in Flash 3D
0

[Uit Nu!] Traffic Slam 2 van Xform — wederom in Flash 3D

by Matthijs Dierckx24 januari, 2012

Het eerste avontuur in Flash 3D (de Utrechtse studio was ooit verslaafd aan Shockwave), smaakte kennelijk naar meer. En dus presenteerde Xform gisteren Traffic Slam 2, een racegame met (nog) meer explosies dan polygonen. Diederik Groesbeek: “Dit is absoluut de beste racegame sinds krokodillen last hebben van tandplak!”

Je speelt hem hier — of bekijkt de trailer hier onder:

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.