Nieuws
Now Reading
[Filmpje!] Toki Tori’s vijand Bubblefrog in beweging
0

[Filmpje!] Toki Tori’s vijand Bubblefrog in beweging

by Eric Bartelson24 januari, 2012

Altijd fijn als de placeholders langzaam maar zeker worden vervangen door de echte geanimeerde characters. Aangezien we tijdens het gehele development van Two tribesToki Tori 2 kunnen meekijken, zien we ook de eerste stapjes van de characters. Volgens Collin van Ginkel zijn de vijanden veel beweeglijker dan de hoofdrolspeler Toki Tori en hebben dus veel meer animaties nodig. In de komende weken veel meer info over de game te lezen op de website van Two Tribes.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.