Nieuws
Now Reading
[Filmpje!] De eerste trailer van Cross of the Dutchman
92

[Filmpje!] De eerste trailer van Cross of the Dutchman

by Eric Bartelson24 januari, 2012

Nou ja, de benaming ‘trailer’ is misschien iets te veel eer voor deze spaarzaam geanimeerde diashow, maar we kijken oprecht uit naar de nieuwe game van Triangle Studios. Cross of the Dutchman vertelt het verhaal van “Grutte” Pier Gerlofs Donia, een Friese vrijheidsstrijder uit de 16e eeuw. Als zijn vrouw wordt vermoord en zijn dorp vernietigd door Saksische huurlingen, maak Pier het zijn levenstaak om zijn geliefde vaderland te bevrijden van de bezetters. Genoeg voer voor een explosieve game vol gevechten op land en zee, met een interessante historische held. De game wordt aanvankelijk voor PC gemaakt, maar een release op PSN of XBLA staat op het verlanglijstje.

 

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.