Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Toch een Holland Paviljoen dit jaar op GDC
0

[Nieuws] Toch een Holland Paviljoen dit jaar op GDC

by Redactie23 januari, 2012

Het was even onzeker maar door een subsidie van Taskforce Innovatie regio Utrecht kan de Dutch Games Association toch een Holland Paviljoen realiseren op de GDC in San Francisco. De stand is wel kleiner dan afgelopen jaren waardoor er maar een beperkt aantal ‘pakketten’ beschikbaar is. Na de klik meer info over de mogelijkheden en de kosten. Control is officieel media partner van de GDC en komt ook dit jaar met een Engelstalige internationale editie die tijdens de beurs gratis verspreid wordt. Meer informatie over adverteren in dit speciale magazine binnenkort.

Foto van het Holland Paviljoen op Gamescom 2011. De stand in San Francisco is met 6 bij 6 meter kleiner dan vorig jaar en bestaat voor de ene helft uit algemene open ruimte en voor de andere helft uit drie meeting rooms.

Voor meer informatie en aanmelden voor het Holland Paviljoen even hier heen mailen.

De DGA is nog bezig met de laatste details voor de samenstelling van de pakketten. Houd de DGA website in de gaten voor up to date info. Onder voorbehoud van wijzigingen zijn dit de pakketten:

Bronze pakket € 750,- (excl. BTW)
– 2 toegangskaarten voor de expo
– Logo op het gemeenschappelijke gedeelte van het Holland paviljoen
– 1/4 pagina profiel in de GDC editie van Control Magazine
– Receptie service
– Gratis koffie en water op de stand

Silver pakket € 1.250,- (excl. BTW)
Bronze pakket uitgebreid met:
– Gebruik van de gedeelde meeting rooms*
– in plaats van 1/4 pagina een 1/2 pagina profiel in de GDC editie van Control Magazine

* Voorafgaand aan de beurs kan er 2 uur geboekt worden in de agenda, overige uren kunnen geboekt worden ten tijde van de beurs op basis van beschikbaarheid.

Gold pakket € 4.000,- (excl. BTW)
Bronze pakket uitgebreid met:
– permanent gebruik van eigen meeting room (inclusief meubilair)
– in plaats van 1/4 pagina een 1/1 pagina profiel in de GDC editie van Control Magazine

In verband met het beperkte aantal meeting rooms is er slechts één Gold pakket beschikbaar en maximaal zes Silver pakketten.

Naast de stand zal er ook een netwerkborrel georganiseerd worden (details hierover volgen later) en host de plaatselijke NBSO in samenwerking met het Consulaat Generaal op 6 maart een business breakfast waar bedrijven kunnen pitchen.

 

About The Author
Redactie