Nieuws
Now Reading
[Filmpje!] De dromerige wereld van ibb and obb
0

[Filmpje!] De dromerige wereld van ibb and obb

by Eric Bartelson20 januari, 2012

Wat is deze game toch al lang in de maak! En wat kijken we er naar uit om de uiteindelijke versie te kunnen spelen. Speelsessies met vroege builds smaken naar meer en ook de nieuwe trailer doet ons verlangen naar lange avonden in de dromerige wereld van ibb and obb. Creator Richard Boeser heeft ons beloofd dat we de game nog dit jaar kunnen spelen, hoogstwaarschijnlijk op PSN. We houden hem graag aan zijn woord. Voor nu moeten we het maar weer doen met een filmpje. Game door Sparpweed, code door Codeglue en mooie muziek van Kettel.

 

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.