Nieuws
Now Reading
[Filmpje!] De launch trailer van Kids vs Goblins is geweldig
0

[Filmpje!] De launch trailer van Kids vs Goblins is geweldig

by Eric Bartelson20 januari, 2012

Soms klopt het allemaal. De stem, de muziek en de beelden vormen een harmonieus geheel waarin de uitkomst groter is dan de som van de afzonderlijke delen. Stolen Couch Games maakte een launch trailer waar de binnenkort te verschijnen Kids vs Goblins een soort Lord of the Rings sausje kreeg. Het begint zo breekbaar met een meisjesstem waarvan je het accent niet precies kunt plaatsen. Ze lijkt uit een afgelegen streek te komen uit een verre vergeten wereld. De stem is overigens gewoon Nederlands, een kennis van een van de developers. De muziek maakt het geheel in stijl af en mixt fantasy met de juiste dosis sprookjesachtig. De trailermuziek en soundtrack van de game is van Bart Delissen.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.