Nieuws
Now Reading
[Verkiezingen] DGA kiest nieuwe voorzitter (en een hoop andere bestuursleden)
0

[Verkiezingen] DGA kiest nieuwe voorzitter (en een hoop andere bestuursleden)

by Matthijs Dierckx13 januari, 2012

Aansluitend op de DGA Dag van komende week donderdag kiezen de leden tijdens een speciale ledenvergadering een nieuwe voorzitter. Jan-Willem Huisman, IJsfontein’s (mede)oprichter en Creative Director , en Pim Bouman (Gamious) hebben zich kandidaat gesteld om Jurrie Hobers op te volgen.

Ook een aantal andere posities komt vrij en daar moet dus over gestemd worden. Na de klik de lijst met kandidaten, zodat u zich enigszins kunt voorbereiden.

Voorzitter

Penningmeester

Algemeen Bestuur

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.