Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Gamesonderzoeker Joris Dormans promoveert vandaag op eh…
1

[Nieuws] Gamesonderzoeker Joris Dormans promoveert vandaag op eh…

by Matthijs Dierckx13 januari, 2012

Onderzoeker Joris Dormans verdedigt ‘as we speak’ zijn promotieonderzoek aan de Universiteit van Amsterdam. We willen wel uitleggen waar zijn onderzoek over gaat, maar dat kan hij beter zelf in onderstaand filmpje.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.