Control
Now Reading
[Video] Teaser voor de video’s van Control Gamelab #1
0

[Video] Teaser voor de video’s van Control Gamelab #1

by Matthijs Dierckx9 januari, 2012

Binnenkort plaatsen we de hele aflevering per item online — bij dezen alvast een teaser.

Op dinsdag 14 februari (inderdaad, dat is Valentijn’s dag) is in Pakhuis de Zwijger de tweede editie. Ditmaal als thema de Global Game Jam. We laten de beste resultaten zien en gaan in op de vraag: hoe ontwikkel je zo’n game nu verder?

Houd deze site (of ons YouTube-kanaal) in de gaten om te weten wanneer de overige items van Control Gamelab #1 online komen.

Opnames en editing: Bram Ruiter.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.