Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Kwart miljoen spelers voor Nederlandse online RTS Iron Grip: Marauders
0

[Nieuws] Kwart miljoen spelers voor Nederlandse online RTS Iron Grip: Marauders

by Matthijs Dierckx9 januari, 2012

De 3D-ish online turn-based strategy Iron Grip: Marauders haalde afgelopen vrijdag de mijlpaal van 250.000 spelers. Om dat te vieren kregen alle spelers een ‘Megaton Truck’ — “Als vuurwerk, maar een stuk dodelijker voor je vijanden”, aldus maker ISOTX. Over die maker gesproken: de kwart miljoen-mijlpaal viel samen met het zevenjarige bestaan van de studio. (Plaats je muis op de afbeelding voor de explosie…)

Overigens hengelde ISOTX het merendeel van de spelers binnen via Steam.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.