Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Twee Nederlanders in de hoofdjury van IGF 2012 Awards
0

[Nieuws] Twee Nederlanders in de hoofdjury van IGF 2012 Awards

by Zuraida Buter23 december, 2011

Jeroen Stout van Stout Games en in 2011 genomineerd in de Nuovo Award categorie voor Dinner Date, neemt dit jaar plaats in de Nuovo Award jury van de IGF Awards. Liselore Goedhart (Monobanda) beoordeelt games in de categorie Excellence in Visual Art samen met mensen als Rex Crowle (LittleBigPlanet), David Hellman (Braid) en Richard Hogg (Frobisher Says). 

Jaarlijks vind het Independent Games Festival (IGF) plaats in San Francisco waarbij een groot aantal prijzen uitgedeeld wordt. De nominaties en awards zijn een belangrijke erkenning voor independent game developers wereldwijd. Naast een goede hoeveelheid Nederlandse inzendingen, heeft een paar games in het verleden ook een aantal nominaties binnen weten te slepen. (Drie van deze genomineerden waren te gast tijdens Control Gamelab #1 zoals jullie hebben kunnen zien en meemaken afgelopen dinsdag.)

Ook dit jaar zijn er veel Nederlandse games ingestuurd voor de IGF awards van 2012. Twee Nederlanders zullen nu dus mede gaan beslissen over het lot van de ingezonden games.

About The Author
Zuraida Buter