Nieuws
Now Reading
[Filmpje!] Maak kennis met Voltar the Omniscient van Awesomenauts
0

[Filmpje!] Maak kennis met Voltar the Omniscient van Awesomenauts

by Eric Bartelson21 december, 2011

In de aanloop naar de release van Awesomenauts in februari 2012 introduceert Ronimo in een serie filmpjes de zes hoofdrolspelers. Voltar de Omniscient is het zesde en laatste personage dat op deze manier wordt voorgesteld. Klik hier om de andere filmpjes te zien. Voltar is niet meer dan een brein in een potje. Maar niet zomaar een brein, het is de grijze massa van een briljante wetenschapper die 500 jaar geleden om het leven kwam bij een explosie. Met hulp van zijn robotknechten heeft Voltar een mechanisch lijf gebouwd dat hem in staat stelt mee te vechten in de huidige strijd. Zijn geheime wapens? Zijn psychotechnic powers en krachtige robotslaafjes.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.