Nieuws
Now Reading
[video] Teaser van nieuwe iOS game Heroki van nieuwe studio Picomy Games
0

[video] Teaser van nieuwe iOS game Heroki van nieuwe studio Picomy Games

by Eric Bartelson20 december, 2011

Picomy Games is een nieuwe Nederlandse indiestudio die games maakt voor iOS. De vier developers zijn in hun vrije tijd nu bijna twee jaar bezig aan Heroki, de eerste game van de jonge studio die in 2012 verschijnt voor iPhone en iPad. Heroki is een vliegend mannetje uit een dorp van zwevende eilandjes boven de wolken. Hij daalt af naar de echte wereld als een magisch object dat het dorp beschermd, wordt gestolen. Aan hem de taak het object terug te halen. De game is een 2,5D Actie/Platformer met een sterke art stijl. Hoe de game speelt, weten we pas in het nieuwe jaar. Check de trailer hieronder.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.