Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Youda Beaver River Dance op iOS van Youda Games.
0

[Uit Nu!] Youda Beaver River Dance op iOS van Youda Games.

by Eric Bartelson19 december, 2011

Youda Games heet Youda Games omdat Youda Games  spelers de hoofdrol laat spelen in hun games. Snap je het nog? Jij bent bijvoorbeeld de boer. You are the farmer. Youda Farmer.  Geinig he? En het werkt bij de meeste titels ook prima. Youda Fisher Man, Youda Sushi Chef of Youda Survivor. Maar bij de laatste Youda Game die vandaag op iOS uitkomt, is de titel wat ongelukkig gekozen. Youda… Beaver? Ik ben dus een bever? Met watervrees nog wel! Stuur het knaagdier over de rivier door te balanceren op boomstammen en op het juiste moment over te springen. En na een paar tevergeefse pogingen, begreep ik het eindelijk. Om te overleven moet je die bever ook écht worden. Be the beaver, zeg maar. Omarm je innerlijke bever en Youda Beaver! (Het is maandagochtend mensen, laat me maar even.)

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.