Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Mindout van Dreams of Danu
0

[Uit Nu!] Mindout van Dreams of Danu

by Eric Bartelson13 december, 2011

Een game die reageert op de hersengolven van de speler, het klinkt futuristisch. En zo voel je je ook als je de NeuroSky Mindwave op je hoofd zet. De headset maakt contact met je rechterslaap, voorhoofd en een clipje op de linker oorlel maakt het operationeel. In het onlangs verschenen Mindout van de Utrechtse studio Dreams of Danu speel je een variant op het aloude Breakout, waarbij je door goed concentreren grotere schade aanricht met de bal. De game is nu te koop in de online shop van NeuroSky.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.