Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Uphill Rush 4 van Spil Games
0

[Uit Nu!] Uphill Rush 4 van Spil Games

by Eric Bartelson9 december, 2011

Het zijn altijd weer verbazingwekkende cijfers die Spil Games kan tonen van zijn games. De meest succesvolle game die het Hilversumse bedrijf zelf maakt is Uphill Rush en daar is gisteren het nieuwe deel verschenen, nummer 4 alweer. De serie is meer dan 600 miljoen keer gespeeld en er zijn tweeënhalf miljoen voertuigen verkocht. De spelers hebben een schrikbarende hoeveelheid kilometers gereden, te vergelijken met 75.000 keer rond de aarde. Dit en meer leuke cijfertjes na de klik. In deel 4 meer van hetzelfde maar dan nog idioter dan de voorgangers. Als sumoworstelaar op een dolfijn? Ga je gang. Speel Uphill Rush 4 hier.

Na de klik de hele afbeelding met veel meer cijfertjes…

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.