Nieuws
Now Reading
[Kort] iQU een van ’s werelds 100 meest innovatie techbedrijven
0

[Kort] iQU een van ’s werelds 100 meest innovatie techbedrijven

by Alessandra van Otterlo9 december, 2011

‘Spelersmakelaar’ iQU heeft in Los Angeles een Red Herring Award gewonnen, een prijs voor de 100 meest innovatieve technologiebedrijven ter wereld. Het bedrijf was onder de oude naam MMO Traffic genomineerd in de categorie voor Europese bedrijven. Voor de Telegraaf hield CEO Reinout te Brake een blog bij over de gebeurtenis.

Lees hier het interview dat Control een paar maanden geleden had met iQU: Reinout te Brake en Jochem de Gruyter van iQU: “Als gamesmakelaar koppelen we games aan spelers.”

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).