Nieuws
Now Reading
[video] Teaser voor Cargo Commander van Serious Brew
0

[video] Teaser voor Cargo Commander van Serious Brew

by Eric Bartelson7 december, 2011

Serious Brew is een nieuwe gamestudio van ex Triumph Studios medewerkers Daniel Ernst en Maarten Brouwer. De eerste game die begin volgend jaar uitkomt is Cargo Commander, volgens de Serious Brew website een arcade platformer waarin de speler zoveel mogelijk vracht moet verzamelen dat rondzweeft in de ruimte. Klinkt nog een beetje vaag en het wordt nog niet veel duidelijker in de onlangs verschenen teaser trailer. Maar onze interesse is in ieder geval gewekt. De icoontjes aan het eind van de trailer suggereren een release op Apple en PC (iOS en Steam?).

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.