Control
Now Reading
[UitNu!] Rick O’Shea van Ludomo Gamestudio en YoYo Games
1

[UitNu!] Rick O’Shea van Ludomo Gamestudio en YoYo Games

by Matthijs Dierckx2 december, 2011

Het heeft een vleugje Cut the Rope en een snufje Angry Birds: Rick O’Shea ziet er verslavend uit. Kjell ’t Hoen bouwde de game in GameMaker, YoYo Game haalde de maker voor een paar weken naar het hoofdkantoor in Schotland en verzorgde zelf de art. Het resultaat ziet u in de video hieronder. De eerste levels zijn gratis, daarna betaal je 79 cent per pack. Haal hier de iOS-versie of hier de Android-editie.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.