Nieuws
Now Reading
[Nieuws] ‘Eeuwige student’ wel de beste
0

[Nieuws] ‘Eeuwige student’ wel de beste

by Matthijs Dierckx2 december, 2011

Maak kennis met Lieven van Velthoven. Naar eigen zeggen al tien jaar student. Maar dit jaar studeert hij af. Echt. Beloofd. Maar wat maakt het uit als je zo lang studeert wanneer je je carrière kunt beginnen als maker van de beste studentengame van je jaar? Lieven won de uil voor zijn Room Racers, niet alleen een zeer oorspronkelijk concept, maar ook gewoon hartstikke leuk. Zie het filmpje:

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.