Nieuws
Now Reading
[UitNu!] Delicious: Emily’s True Love van GameHouse
0

[UitNu!] Delicious: Emily’s True Love van GameHouse

by Redactie1 december, 2011

De Delicious-serie is inmiddels het vlaggenschip van GameHouse, met de vorige editie won het dan ook precies een week geleden de Dutch Game Award voor Best Casual Game. ‘True Love’ heeft (nog) meer verhaal meegekregen dan de voorgaande afleveringen — iets waaraan studiohoofd Ard Bonewald nog refereerde in zijn speech tijdens Game in the City.

In haar nieuwe avontuur ontvangt hoofdpersonage Emily een liefdesbrief die, in de woorden van GameHouse, ‘haar wereld op de kop zet’. Met alle focus op het verhaal zou je haast vergeten dat Delicious nog altijd een time management-game is.

In de aanloop presenteerde GameHouse enkele ‘trailers’ waarin de doelgroep (30+ vrouwen) zelf figureerde:

De game is hier te spelen.

Studio director Ard Bonewald lijkt geëmotioneerd door het winnen van de Dutch Game Award voor Best Casual Game. (Foto: Zuraida Buter)

 

About The Author
Redactie