Nieuws
Now Reading
[Video] Dit is het filmpje van de Control Industry Award
0

[Video] Dit is het filmpje van de Control Industry Award

by Eric Bartelson29 november, 2011

Er mag dan een kleine discussie zijn ontstaan over de winnaar van de Control Industry Award 2011 (voor iedereen die vorige week in een grot heeft doorgebracht: dat was dus Killzone 3), het filmpje waarmee de genomineerden werden aangekondigd was werkelijk weergaloos. En het mooie is, we hebben nog veel meer van dit soort filmpjes voor alle 13 categorieën. Verwacht deze week dus af en toe nog wat bewegend beeld van de Dutch Game Awards 2011. Editor is Teun Vermeer, special uilen-effects door Bob Groen.

 

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.