Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Gua-Le-Ni or the Horrendous Parade voor iPad
0

[Uit Nu!] Gua-Le-Ni or the Horrendous Parade voor iPad

by Eric Bartelson29 november, 2011

NHTV docent en filosofisch ingesteld columnist van Control online Stefano Gualeni heeft net zijn eerste iPad-game uitgebracht. Gua-Le-Ni (hoe zou hij die naam hebben bedacht?) or the Horrendous Parade is een verrassend puzzelspel waarin je vreemdsoortige dieren moet classificeren met behulp van kubussen. De beesten zijn samengesteld uit onderdelen van verschillende soorten dieren en die onderdelen moeten zo snel mogelijk gematcht worden de plaatjes op de kubussen. De game is tot stand gekomen door uitvoerige biometrische testen, die de correlatie meten tussen stresslevels en het aanspannen van de gezichtspieren aan de ene kant en de cognitieve uitdaging, leercurve, duur en spelplezier aan de andere kant. De testen zijn gedaan op de NHTV in Breda, de ontwikkeling van de game lag in handen van de Italiaanse developer Double Jungle. Koop de game hier.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.