Nieuws
Now Reading
[Nieuws] De verhoging van de maximumsnelheid maakt deze game weer actueel
0

[Nieuws] De verhoging van de maximumsnelheid maakt deze game weer actueel

by Eric Bartelson29 november, 2011

Minister Schultz kondigde gisteren aan per 1 september volgend jaar op zestig procent van de snelwegen de maximumsnelheid te willen verhogen naar 130 kilometer per uur. Milieudefensie is het daar niet mee eens: “Schultz is minister voor snelwegen en niet van milieu.” aldus een woordvoerder. De groene organisatie protesteerde eerder al tegen de verhoging van de maximumsnelheid met een online game van de Amsterdamse studio FFX. Nu is Race Rutte Eruit weer helemaal actueel en hier te spelen. (Je neemt het niet alleen op tegen Rutte, maar ook tegen Verhagen en Wilders.)

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.