Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Bohm van Monobanda bij de laatste 15 Selected Projects van Game Connection en SCEE
0

[Nieuws] Bohm van Monobanda bij de laatste 15 Selected Projects van Game Connection en SCEE

by Alessandra van Otterlo29 november, 2011

Game Connection en Sony Computer Entertainment Europe hebben vandaag de shortlist bekend gemaakt voor de competitie Best Project 2012. Tussen de 15 ongetekende games zit één Nederlandse: Bohm van Monobanda. De game kwam tot stand met financiële hulp van het Gamefonds en is een samenwerking tussen Monobanda, Cannibal Game Studio en Claynote. De winnaar van de competitie krijgt dev kits voor de PS3 of PSVita en verdere support van Sony. Na live presentaties van de games aan vertegenwoordigers van Sony en investeerders wordt op 6 december bekend wie er met de hoofdprijs vandoor gaat.

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).