Nieuws
Now Reading
[Video] De gecancelde Ronimo-game ‘Monster Truck vs Zombies’
0

[Video] De gecancelde Ronimo-game ‘Monster Truck vs Zombies’

by Matthijs Dierckx28 november, 2011

Ronimo’s Lead Programmer Joost van Dongen doet in een artikel op zijn persoonlijke site het verhaal (even doorklikken naar het blog) uit de doeken achter de nooit ontwikkelde game Monster Truck vs Zombies. Hier alvast de pitch-video:

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.