Nieuws
Now Reading
[Video] De explosieve openingsvideo voor de Dutch Game Awards
1

[Video] De explosieve openingsvideo voor de Dutch Game Awards

by Matthijs Dierckx28 november, 2011

Wij kunnen er geen genoeg van krijgen, de openingsvideo waarmee het Control Industry Dinner en de uitreiking van de Dutch Game Awards van start gingen. Een heerlijke montage van een jaar lang Nederlandse games, strak geknipt en op muziek gezet door een van de beste promo-makers van ons land, Teun Vermeer.

 

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.