Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Vlambeer even on-Vlambeers stil na winnen award
0

[Nieuws] Vlambeer even on-Vlambeers stil na winnen award

by Matthijs Dierckx28 november, 2011

Stop ze een microfoon onder hun neus en Rami Ismail en Jan Willem Nijman, beter bekend als het indie-duo Vlambeer, beginnen te raaskallen. Meestal dan. Op het podium van de Dutch Game Awards kwamen er na het winnen van de prijs voor Best Online Game ineens serieuze woorden. “Met deze game [Radical Fishing] is het voor ons begonnen. Die heeft alles wat we daarna gedaan hebben mogelijk gemaakt. We zijn er ongelooflijk trots op.” Dat was het. De voor hun gebruikelijke recalcitrantie was nergens te bekennen. (Fragment Jeugdjournaal na de klik)

Niet dat ze dat niet van plan waren geweest, maar “toen we er eenmaal stonden waren we alleen maar trots”. Overigens stond het duo die middag op dezelfde wijze het Jeugdjournaal te woord (doorspoelen naar 6:18):

Get Adobe Flash Player
Als het niet mogelijk is Flash te installeren kunt u de video bekijken via deze link.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.