Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Trotse militair neemt Dutch Game Award in ontvangst
0

[Nieuws] Trotse militair neemt Dutch Game Award in ontvangst

by Matthijs Dierckx28 november, 2011

Kolonel/arts Agali Mert met de Dutch Game Award voor Best Serious Game.

Het was wellicht even wennen, militaire uniformen op het podium tijdens de Dutch Game Awards, maar ergens natuurlijk hartstikke logisch. Het initiatief voor Body Posture, gekozen tot Best Serious Game, kwam immers van het Militair Revalidatie Centrum (MRC) Aardenburg, of meer exact: van Kolonel en arts Agali Mert. Hij nam dan ook de uil in ontvangst, mede namens de partners Motek Medical (makers van het CAREN-platform) en het Leeuwardense Grendel Games.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.