Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Games for Health Award in ongezonde conditie…
0

[Nieuws] Games for Health Award in ongezonde conditie…

by Matthijs Dierckx28 november, 2011

Vorig jaar haalde slechts een klein percentage uilen ongeschonden het einde van de awardsceremonie. Dit jaar waren ze een stuk steviger (en lichter) en ging het stukken beter. Maar ja, het gewicht van een volwassen man kunnen ze echt niet dragen — ontdekten de mannen van RANJ. Ze wonnen de Games for Health Europe Award voor Juf in a Box — maar gingen er daarna in een overvolle auto bovenop zitten.

Het was de enige witte uil (net als de Control Industry Award is de Games for Health Europe Award een soort buitenbeentje bij de Dutch Game Awards), dus we kunnen stellen dat die momenteel zijn uitgestorven. Op de foto boven de uil vóór het zit-incident.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.