Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Shiny Treasure op iOS van Infinity Lane
0

[Uit Nu!] Shiny Treasure op iOS van Infinity Lane

by Eric Bartelson21 november, 2011

Infinity Lane? Kennen we die developer al? Shiny Treasure voor iOS is officieel hun eerste game, maar als we iets verder graven zien we dat het eigenlijk het team van GD8 Games is. De studio heeft een ‘re-brand en reorganisatie’ achter de rug en richt zich nu op ‘high-quality gaming experiences for mobile devices with 3D technology’. Shiny Treasure is een Tower Defense game met piraten. Je beschermt je schatten tegen hordes piraten die het strand opwandelen met allerlei wapentuig en een vleugje magie. De game is gratis en hier te krijgen.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.