Nieuws
Now Reading
[Video] Dit zijn de vrouwen van GameHouse
0

[Video] Dit zijn de vrouwen van GameHouse

by Matthijs Dierckx18 november, 2011

GameHouse’ Ard Bonewald houdt geregeld een praatje over het werk van zijn studio en verhaalt dan altijd over zijn vrouwelijke publiek. Wij hebben ons altijd al afgevraagd wie dat dan zijn. Dankzij de teaser trailer voor de nieuwe Emily komen we daar eindelijk achter:

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.