Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Toki Tori op PSN van Playlogic en Two Tribes
0

[Uit Nu!] Toki Tori op PSN van Playlogic en Two Tribes

by Eric Bartelson18 november, 2011

Playlogic is met de release van Toki Tori op PSN officieel weer terug als publisher. Na het faillissement van vorig jaar en het opdoeken van de studio in Breda maakte de uitgeeftak in Amsterdam een doorstart. Onder de nieuwe naam Playlogic Games B.V. (was voorheen International N.V.) richt het bedrijf zich nu op downloadable games voor consoles en platformen als Steam. Ook is het actief op het gebied van online gokken. Toki Tori van Two Tribes is dus de eerste game na de doorstart en een oude bekende. Wat moeten we nog vertellen over deze gouwe ouwe dat je nog niet weet? Ehm… voor het eerst in 3D! Yep, nu uit op PSN dus.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.