Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Shooting Cybertrash van Xform
1

[Uit Nu!] Shooting Cybertrash van Xform

by Eric Bartelson18 november, 2011

Nog geen week nadat Xform voor het eerst een Flash game had opgeleverd, komt de Utrechtse studio alweer met de volgende game. Shooting Cybertrash is een sidescrolling run-and-gun game in de traditie van Contra, gemaakt in het voor de studio zo vertrouwde Shockwave. De aarde wordt overspoeld door robotten en cyborgs out of space en het is aan jou om het ruimtetuig uit te schakelen. Studiobaas Pieterik Groesbeek-Albers is weer blij met deze nieuwe titel: “Shooting Cybertrash is de fijnste Shockwave cybertrash shooter sinds Hannibal met zijn olifanten over de Alpen trok.” Speel ‘m hier.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.