Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Claustrophilia van Sir Realism
0

[Uit Nu!] Claustrophilia van Sir Realism

by Eric Bartelson15 november, 2011

Het Nederlandse indieduo Sir Realism (Ingmar uit de Bos en Maxim Schoemaker) heeft onlangs Claustrophilia uitgebracht. Deze pittige puzzelaar stelt de reflexen en het doorzettingsvermogen van de speler behoorlijk op de proef. In een afgesloten kamer komen stenen op je af om je te verpletteren (of zoals Sir Realism dat zo mooi zegt: de stenen proberen je te knuffelen). Je enige verweer is ontsnappen aan de constant veranderende omgeving. Probeer de game hier online en koop ‘m vervolgens hier.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.