Nieuws
Now Reading
[Update] Overzicht genomineerden Control Industry Award
0

[Update] Overzicht genomineerden Control Industry Award

by Matthijs Dierckx14 november, 2011

Hier nog even een makkelijk overzichtje van de vijf genomineerde games (plus argumentatie) voor de Control Industry Award, de prijs voor beste Nederlandse gamesproductie. Als hulp voor bij het stemmen.

Iedereen die zich voor 12 uur aanmeldt voor de nieuwsbrief, kan meestemmen.

PS: Er is nog een beperkt aantal kaarten te koop voor het Control Industry Dinner, waar de uitreiking plaatsvindt van de Dutch Game Awards en de Control Industry Award. Klik hier.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.